Omg så lycklig!!

Tjag kom hem från skolan nyss sorry att jag inte bloggade igår hade dans träning kom hem runt 20:00 duschade och gick och la mig direkt så jag somnade runt 9 typ....

Jaa igår började ju jag och sabi i svårare grupp hahaha mm vad ska man säga..... hahaha ne men blev svättig som en åsna var blöt överalt när jag säger överalt så mennar jag verkligen det;)
Ne men jag sa till sabi ´´Varför går vi ens på end dans skola´´ hahahha  haha ne men jag ochsabi lärde oss dansen typ på 2 minuter ass snabbt verkligen hahha.
I alla fall är LYCKLIG pappa ringde till mgi han sa att jag kommer få en ny mobil för min mobil är 3 gången inne på lagning nu....... så jag ska få tillbaka pengarna för mobilen kanske ska köpa en Iphone men vet inte om jag orkar mer med touch och den kostar ju så mycket ... :(:(

Tog skol kort i går med och idag kamratstödjare foto

Kommentarer
Postat av: Louise

hej , har frågestund på min blogg , så släng gärna in en fråga :D

Har också Dagens blogg, var gärna med :D



Kram. Fin blogg.

2010-11-29 @ 18:33:52
URL: http://lollanslife.blogg.se/
Postat av: annsoh



Vill du läsa nått intressant? Nått som du fastnar för Även följa en tjej som är 16 år & förlovad. Där en blogg innehåller bilder och fotografering och mode o sminkning och även tävla om att bli dagens blogg varje dag!? kan det bli bättre! Ja, du får även följa en av Eskilstunas största bloggar!

http://annsoh.blogg.se den rätta bloggen för dig!



och glöm inte bloglovin ;)

2011-03-11 @ 17:12:20
URL: http://annsoh.blogg.se/
Postat av: Lollan

hej, fin blogg allt bra ? ;)

2011-04-07 @ 15:09:37
URL: http://lollanslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0